Често задавани въпроси

С какво SEO услугите на PageRules са по-добри?

Другите SEO компании работят по шаблон, сляпо съсредоточени върху добре познатите, „изтъркани” дейности, което им коства много загуба на време, а в същото време резултатите от класиранията говорят и за тяхната неефективност. Това, което ни отличава, е че сме много добри в откриването и таргетирането на определени области, върху които съсредоточаваме силата и енергията си, така че да е налице осезаема разлика при резултатите от класирането и трафика, същественото ни преимущество е, че сме по-бързи от всеки друг.

 

От какъв месечен бюджет се нуждая?

Най-разпространената ни кампания (тоест пакета от услуги, които предлагаме)  е в зависимосто от тематика/нишата в която  е сайтът, приблизителни цени за малък и среден бизнес е около 600-800лв и 2000 лв. за големи корпоративни SEO кампании. Не начисляваме допълнителни такси за започване на дейността и няма да бъдете обвързани със срочен трудов договор.

 

Какви гаранции давате?

Ние гарантираме, че ако не сте доволни от нашите услуги в рамките на 30 дни след започването на текуща кампания, ние с радост ще възстановим парите Ви. Не даваме гаранции относно мястото на класиране, тъй като това е в разрез с насоките на Google.

 

Колко фрази мога да таргетирам?

Ние позволяваме таргетиране на неограничен брой фрази и можем да разпределим Вашия SEO бюджет на различни части за всяка отделна фраза. Нашите SEO кампании са изключително гъвкави и мащабируеми, което означава, че можете да променяте броя на фразите и размера на бюджета месец за месец.

 

От колко време се занимавате със SEO?

Компанията Pagerules.com е консултант в областта на SEO от 2008 г. насам.

 

Избор на фирма при изработка на сайт?

Много от бизнесите търсят услугите на Уеб дизайн студио за изработката на сайт и след време решават че им е необходимо да имат трафик/посещения, да се касират в търсачки, да имат активни тарги тирани потребители който да ползват техните услуги . Ние от Page Rules предлагаме цялостно решение изработка на сайт и прилагане на всички новости от страна на търсачки като Гугъл, също едни от  най-ефективните стратегии за развитие на онлайн бизнеса

 

Какво име на домейн трябва да избера?

Изборът на име на домейн зависи от това как възнамерявате да го използвате. В повечето случаи е добре да се избере име, което е лесно за произнасяне и писане. Преди всичко трябва да изберете име, което да е запомнящо се и да не обърква бъдещите потребители на сайта.

 

Мога ли да видя моя уебсайт, докато все още е в процес на изработка?

Разбира се! В действителност, ние насърчаваше клиентите си да го правят. Ние силно се интересуваме от мнението и отзивите на клиентите си. Така, ако нещо не е, както сте си го представяли или имате нова идея, можем да обсъдим и да променим сайта в процеса на работа, за да не се налага това след като е готов.

 

Колко време отнема създаването на уебсайт?

Продължителността за създаването на напълно функционален уебсайт се формира от няколко фактора. Изработката на персонализиран уебдизайн може да отнеме от 1 до 4 седмици, в зависимост от сложността на дизайна и броя на необходимите корекции по него. Фазата на разработка изисква допълнителни 1 – 6 седмици, в зависимост от броя на страниците и изискваната функционалност. Разбира се, това са общи насоки и ние ще положим всички усилия, за да отговорим на сроковете, които удовлетворяват нашите клиенти. Най-често срещаната причина за забавяне е съдържанието (текстове / изображения) от клиента.

 

Колко ще ми струва един сайт?

Разходите за даден уебсайт варират в зависимост от неговата сложност. Радваме се да обсъдим изискванията и желанията ви, да сме полезни с безплатна конссултация и да изготвим оферта по всяко време.

 

Ръководя малък / среден бизнес и искам онлайн присъствие, за да го популяризирам. Каква е първата стъпка?

Нуждаете се от име на домейн, уеб сървър и професионално изработен уебсайт. Трябва също така уебсайтът да бъде качен на хостинг и да бъде популяризиран в търсачките. PageRules може да ви помогне с всички аспекти на това да стартирате уебсайт.

 

Всички ли ще виждат сайта ми по един и същи начин?

Вашите посетители ще виждат някои неща различно в зависимост от браузъра, настройките за разделителна способност на екрана и техните компютри. Ние проектираме сайтове в тази насока и ги преглеждаме в няколко браузъри резолюции. Тъй като технологиите се развиват, такива проверки е добре да се правят и след завършването на сайта.

 

Как функционира AdWords?

Обяснението за AdWords може да се раздели на три основни точки:
1.Потенциалните клиенти на целевия Ви пазар търсят продуктите, от които се нуждаят, като напишат описателни ключови думи в търсачката на Google.
2. Използвайки платформата на Google AdWords, оферирате за тези ключови думи и представяте убедителна реклама, предназначена да привлече вниманието на търсещите. Рекламата Ви се показва в горната или в дясната част на резултатите от търсенето в зависимост от офертата и качествения рейтинг.
3.Търсещите кликват върху рекламите и се насочват към целевата страница на продукта Ви. Ако открият това, което търсят, те могат да конвертират посещението си, като направят запитване или покупка. Ще бъдете таксувани за кликването.
Ние от PageRules можем да бъдем верен партньор в този процес.

 

Как да разбера къде са отишли парите ми за Google AdWords?

Google AdWords има гъвкави способности за отчитане и удобен експорт на данни. Отчетите могат да бъдат експортирани във формати csv, xls или pdf и могат да бъдат програмирани автоматично да се стартират. Данните могат да бъдат отрязани и сегментирани по кампания, география, време, търсене и други опции.

X

Вашият мейл беше добавен в списъка за автоматични известия.

НАШЕТО ПОРТФОЛИО