Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

С над 8 години опит в изготвянето на професионални платформи за онлайн търговия, Page Rules предлага най-доброто индивидуално решение за всеки бизнес. Казваме индивидуално, защото преди да започнем всеки проект, се запознаваме подробно с концепцията на бизнеса и спрямо нея изграждаме персонализиран онлайн магазин.

Какво получавате?

Система, която на първо място е сигурна, с мобилна версия (Задължително!), професионален дизайн, лесна навигация и SEO оптимизирана. По всяко време наш специалист е на разположение за въпроси, свързани с изграждането на онлайн магазина, за да може заедно да направим една работеща платформа.

Уникален Дизайн

Дизайнът продава вместо теб. За да бъде успешен един онлайн магазин, е важно дизайнът да бъде с лесна навигация, ненатоварващи цветове, ясно изразени бутони и правилна структура, за да не отблъсква, а да кара посетителите да станат клиенти.

SEO оптимизиран магазин

Създаденият онлайн магазин ще бъде оптимизиран за търсачки като Google, за да се класира на челни позиции в резултатите.

Оптимизиран за мобилни устройства

Опитът ни показва, че без мобилна версия приблизително 30% от потребителите са склонни да отидат при конкурент, ето защо е задължително условие да имате мобилно оптимизиран магазин.

Също така, мобилната версия вече е основен фактор, който определя по-доброто класиране в Google.
Дизайн, SEO оптимизация и Мобилна версия са само 3 компонента от цялостната структура за изграждане на един работещ магазин. Ние от Page Rules знаем поне още 10.

Какво включва нашата платформа за онлайн търговия:

 • Възможност за добавяне на неограничен брой продукти.
 • Възможност за добавяне на неограничен брой категории и подкатегории.
 • Възможност за търсене на продукти – търсачка.
 • Бърза и лесна администрация.
 • Рейтинг система на всеки продукт.
 • SEO модул (оптимизиране за търсещи машини) за мета-заглавие и мета-описание към продукт и категория.
 • Интегриране на методи за разплащане (Epay, Easypay, наложен платеж, банков превод, кредит карт процесор (Visa, MasterCard и др.).
 • Допълнителни филтри за сортиране по: Цена, Промоция, Гаранция и Доставка и т.н.
 • Изграждане на модули: Последно разгледани продукти, Подобни продукти, Свързани продукти и т.н.
 • Възможност за ERP модул.
 • Изработка на адаптивен дизайн на сайта (responsive design) или на отделна мобилна версия (m.site.com)
 • Възможност за месечна поддръжка на сайта по желание на клиента.

Цена на услугата

Цената е индивидуална и зависи от самия проект. Основно тя се определя от функционалностите, които клиента желае (например мобилна версия на сайта и т.н). Друг определящ фактор е самият тип на онлайн магазина (дали ще е за дрехи, обувки и т.н). От значение е също и броят на артикулите, които ще се предлагат в него. Цената варира и в зависимост от срока на изпълнение.

Защо да изберете нас?

С множеството си реализирани проекти за последните 8 години, ние гарантираме изготвянето на един завършен продукт, отговарящ на специфичните нужди на всеки клиент. Избирайки нас, ще получите професионална изработка на електронен магазин. Ние ще се погрижим за неговата запомняща се визия, красив дизайн и отлична функционалност. Ще бъде бърз и лесен за използване, което ще доведе до по-голям потребителски интерес и съответно до повече печалби.

За успеха на всеки електронен магазин е важно да бъде добре оптимизиран. Ние предлагаме професионална SEO оптимизация на онлайн магазин, която гарантира доброто му класиране в търсачките (Google) и сигурни печалби.

Page Rules предлага изгодни оферти за изработка на фирмен уеб сайт. В продуктовия ни каталог за изработка на уеб сайт, можете да разгледате различни наши проекти, които са изцяло съобразени с нуждите и целите на конкретния бизнес.

Довери се на нашия опит и ще постигнеш желаното бизнес развитие!

X

Вашият мейл беше добавен в списъка за автоматични известия.

НАШЕТО ПОРТФОЛИО