Контент маркетинг

Какво е контент маркетинг? Каква е цената за подобна услуга? Как съдържанието влияе на резултатите от класирането?

Създаването на полезно и ценно съдържание трябва да бъде приоритет за успешното развитие на всеки бизнес, независимо от пазарната му ниша.

Какво е контент маркетинг?

Маркетингът чрез съдържание е маркетингова стратегия насочена към създаване и разпространение на качествено съдържание. Целта е увеличаване на аудиторията и подобряване на user experience (потребителското преживяване).

Контент маркетингът не е насочен към директна продажба, а към създаване на ценно и полезно съдържание за онлайн аудиторията. На потребителите се предоставя качествена информация, а те на свой ред отвръщат с лоялност към бранда. Освен това, Google класира по-високо сайтове, предлагащи свежо и интересно съдържание.

Ползите от оптимизиране на съдържанието:

 • Увеличаване на продажбите – добре написаното съдържание съдържа ключови думи, с които помага за по-доброто класиране в резултатите от търсачките. Това означава повече “естествен” (органичен) трафик към сайта.
 • Разпознаваемост на бранда – съдържание, написано от маркетинг експерти, ще доведе до популяризиране на марката. Когато контентът е качествено написан, потребителите ще говорят за него и ще го споделят.
 • Изграждане на лоялност – оптимизираното съдържание създава повече лоялни клиенти. Когато потребителите получават ценна и релевантна информация, отговаряща на техните запитвания, те ще се върнат отново.
 • Създаване на доверие редовното публикуване на качествено съдържание, което информира и развлича аудиторията, създава доверие. По този начин сайтът получава по – висок trust rank (степен на доверие).

Ние от Page Rules изготвяме индивидуален план за всеки клиент и оптимизираме съдържание по начин, който създадава доверие у потребителите и помага за успешното налагане на бранда.

Какво предлагаме:

 • Изграждане на контент стратегия, изцяло съобразена с нуждите на бизнеса и аудиторията.
 • Анализ на таргет аудиторията – преди да се генерира съдържание е препоръчително да се определи аудиторията към, която ще бъде насочено.
 • Анализ на ключови думи и създаване на семантично ядро.
 • Създаване на креативно и качествено съдържание, за да ангажира потребителите.
 • Добавяне на изображения и видео.
 • Създаване и добавяне на инфографики.
 • Публикуване на блог постове в блогове.
 • Публикуване и споделяне на съдържанието в социалните мрежи.
 • Анализ на конкуренцията.

Цена на услугата

Цената на тази услуга зависи от срока на изпълнение, от текущото състояние на съдържанието в сайта, както и от обема текст, който ще бъде създаван. Ако вече има изградена маркетингова стратегия, ние можем да съдействаме с доразвиването ѝ или с изграждането на изцяло нова.

Възползвай се от безплатна консултация! Предлагаме изгодни оферти, съобразена с нуждите на клиента и неговата аудитория!

Защо да изберете нас ?

Нашите маркетингови специалисти ще изготвят стратегия, изцяло отговаряща на спецификите на бизнеса. Съдържанието, което ще напишем ще включва качествена и ценна информация и ще бъде полезно и увлекателно за читателите.

Целта ни е да помогнем за изграждането на лоялна аудитория, разпознаваемост на бранда и не на последно място, генериране на повече печалби. Колкото и да е добро едно съдържание, то не постига целите, ако уеб сайтът не фунцкионира добре и няма атрактивен дизайн. Ние предлагаме професионална избработка на сайт със запомняща се визия и мобилна версия.

Услугата ни за маркетинг в социалните мрежи е много подходяща за промотиране на създаденото свежо съдржание и достигане до повече онлайн потребители.

Гарантирай успеха си с нашия опит. Свържи се с нас сега!

X

Вашият мейл беше добавен в списъка за автоматични известия.

НАШЕТО ПОРТФОЛИО