Изработка на професионален уеб дизайн

уеб дизайн

Как професионално направеният уеб дизайн увеличава продажбите? Защо уеб дизайнът е решаващ за създаване на положително потребителско преживяване и как влияе на клиентските решения?

Какво включва един професионално изработен уеб дизайн?

Уеб дизайнът представлява визуалната концепция на един уеб сайт. Уеб дизайнът е лицето на бизнеса в интернет.

Процесът на изграждане на уеб дизайн включва визуално оформление на съдържанието – неговия шрифт и стил, навигация, графики, цветове, изображения и т.н.

Изработката на професионално направен, персонализиран уеб сайт е комплексен процес на планиране, организиране и аранжиране на начина, по който ще изглежда сайтът.

Красивият дизайн помага на бизнеса да изглежда авторитетен и успешен онлайн.

Персонализираният (custom) уеб дизайн е съобразен със спецификата на бизнеса, за който е предназначен и с изискванията на клиента. Уеб дизайнерите насочват своите усилия към създаването на уникален продукт, удобен за потребителя и предразполагащ го към действие – покупка на продукт или поръчка на услуга.

Предимства на поръчковия уеб дизайн :

  • Създаване на емоционално потребителско преживяване: UX уеб дизайн (User experience design). Професионално създаденият уеб дизайн се стреми да повиши потребителската удовлетвореност, като предложи лесна и бърза навигация, креативност и качествено изпълнение. Голяма част от потока клиенти се задържат на страницата, именно поради наличието на професионален дизайн. Когато уеб дизайнът вдъхва доверие на потребителите, те са склонни да осъществят покупка.
  • Избягване на технически проблеми – потребителите са склонни да напуснат бързо един сайт, ако зарежда бавно страниците, изображенията са размазани и несъразмерни или има грешни линкове. При поръчковия уеб дизайн, всеки детайл е изпипан и оптимизиран, за да изглежда и работи отлично.
  • Удобен за навигиране – дизайнът е създаден според конкретна таргет аудитория, за да могат потенциалните клиенти да се наслаждават на времето прекарано в уеб сайта.
  • Увеличава конверсиите – уеб сайт, отговарящ на потребностите на клиентите, генерира повече продажби. Самият дизайн е създаден така, че да ги подтиква към действие. UX уеб дизайнът (User experience design) е от голямо значение при  изработката на онлайн магазините.
  • Изграждане на по-добър публичен образ – професионално създаденият уеб дизайн вдъхва доверие у потребителите.

Какво включва нашата услуга :

  • Консултация – първата крачка към успешния сайт е изясняване на неговите цели. Нашите специалисти помагат в тяхното определяне и съставят план за изпълнение на проекта, съобразен с клиента.
  • Създаване на професионален дизайн – при създаването на уеб дизайн на сайт, непрекъснато се допитваме до клиента, за да сме сигурни, че ще бъде удовлетворен от крайния резултат.
  • Изграждане на сайт – изцяло съдействаме с изграждането на различни функционалности в сайта, които да отговарят на специфичните нужди на бизнеса (напр. галерия със снимки, неограничен брой категории и подкатегории, мултиезичност и т.н)
  • Респонсив дизайн – изграждане на (Responsive Web Design) – удобен за използване на всички мобилни устройства, таблети и десктоп компютри.

Цена на услугата

Цената зависи от типа на проекта (фирмен уеб сайт, онлайн магазин и т.н). Под внимание се взима и срокът за изпълнение на проекта. За да можем да дадем повече яснота, относно ценообразуването и самата услуга, ние предлагаме напълно безплатна консултация.

Защо да изберете нас?

Тенденциите и потребителското поведение се изменят непрекъснато. Ние от Page Rules можем да помогнем в надпреварата  с конкуренцията, като предложим качествен краен продукт: професионално изработен уеб сайт с уникален и функционален уеб дизайн.

Можем да освежим вече създаденен уеб сайт (редизайн) или да създадем напълно нов. Уеб дизайнерите ни следят за всички тенденции и успешно ги прилагат в своята работа.

Потърси ни сега! Възползвай се от нашите специални оферти и пакети.

X

Вашият мейл беше добавен в списъка за автоматични известия.

НАШЕТО ПОРТФОЛИО