Актуален Списък със Социални Букмарк Сайтове за 2021

Ако искате да натрупате популярност на вашият сайт се нуждаете от качествено съдържание и куп други неща, но определено е полезно и да изградите връзки към него в сайтове, подходящи за целта. Тези сайтове представляват каталози, социални мрежи, директории и други. Добре е да намерите каталог или социалнен букмарк сайт с тематика, максимално доближаваща се до тематиката на вашият собствен уебсайт, но тези, които предлагат различни категории сайтове също биват от полза за SEO оптимизацията. За да улесним максимално всеки от вас, решил да изгради връзките към сайта си сам, ви предоставяме този списък с актуални социални букмарк сайтове за 2021 година.

 

Как се изграждат връзки в социални букмарк сайтове?

За да стартирате изграждането на връзки е препоръчително да започнете със директориите, които съдържат различни теми и категории. Така е необходимо единствено да се съобразите с категорията в сайта, в която да добавите връзката.

Процесът по добавянето на линк никак не е сложен и отнема броени секунди. Голяма част от тези сайтове изискват да направите регистрация, след което можете да пристъпите към добавянето на линк чрез съответният бутон.

Ако вашият уебсайт всъщност е фирма, след като сте го добавили във „общите“ сайтове, можете да повторите процеса и в бизнес каталози. На пазара можете да срещнете и тематични, или още наречени „нишови“ сайтове, които са на една определена тематика. Ако срещнете такива, подходящи за целта на вашият уебсайт, не ги пропускайте.

 

Актуални български социални букмарк сайтове

Разбира се, ако сайтът ви е на български е добре да започнете именно със букмарк сайтовете, съответстващи на езика. За щастие, родните уебсайтове са изключително качествени и надеждни, затова определено си струва да инвестирате време, за да се възползвате от услугите им. А ето и кои са тези, в които си струва да популяризирате вашият уебсайт:

Домейн /URLs DA Backlinks Do/No Follow
1.https://svejo.net/ 57 13M Да
2.http://diggbg.com 49 4.34K Да
3.http://plusedno.com/ 47 505 Да
4.https://pipe.bg/ 44 2.75M Да
5.https://relacia.com 40 619 Да
6.https://bghot.net 39 179K Да
7.https://edno23.eu/ 39 82 Да
8 . https://share-bg.eu 38 1.74K Да
9 . https://rssbg.net/ 36 194 Да
10. https://twist.bg 32 2.92K Да
11. https://vlez.in 29 1.57 К Да
12.https://interesni.net 24 265 Да
13. https://uhaaa.net 22 181 Да

 

Актуални международни социални букмарк сайтове за 2021

Ако разполагате със сайт на английски, то можете да се обърнете и към международните букмарк сайтове. Също както и по-горе, ние сме подбрали единствено надеждни сайтове, които биха допринесли на вашият бизнес:

Домеин /URLs DA Backlinks Do/No Follow
1.https://enrollbusiness.com/ 64 1.44M Да
2.https://www.yellowbot.com/ 64 11.7M Да
3. https://www.spoke.com/ 64 17.2M Да
4. https://www.hotfrog.com/ 64 2.47M Да
5. http://www.townhobo.com/ 27 3.02K Да
6. https://www.smartguy.com/ 47 81.4K Да
7. https://www.brownbook.com/ 12 83 Да

 

Заключение

Изграждането на силни и качествени връзки към вашият уебсайт е от ключово значение за изграджането на авторитет сред потребителите и търсачките. Макар да е необходимо да инвестирате време в това, определено да приложите наученото тук ще бъде от полза – както на вас, така и за сайта Ви.

Сподели:

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

X

Вашият мейл беше добавен в списъка за автоматични известия.

НАШЕТО ПОРТФОЛИО